JOE
BRONYA

JOE BRONYA

Item

Biografie

Joe is van Afrikaanse afkomst en heeft getraind onder verschillende bekende bokstrainers in zowel Afrika als in Nederland. Onder deze trainers valt ook de Nederlandse Bokstrainer Tabe Kooistra. Toen Tabe Kooistra Joe vroeg om hem te assisteren bij het trainen van zijn wedstrijdteam bij Boks vereniging Olympia Leeuwarden, hoefde Joe niet lang na te denken. Joe heeft toen al besloten om zelf bokstrainer te worden en geeft nu ook trainingen aan de top van de Nederlandse bokswereld. Al deze kennis, naast zijn eigen kennis en kunde, past Joe toe binnen zijn eigen boksclub, en draagt hij over aan andere trainers in de toekomst.

In het dagelijks leven is Joe personal trainer en coach, bokstrainer en sportbegeleider. Hij is gediplomeerd trainer/coach KSS 3 van Nederlandse Boksbond, het hoogste haalbaar diploma in Nederland. Daarnaast heeft hij ook een mentale weerbaarheid training gevolgd aan NOC-NSF. Joe traint scholieren, jonge delinquenten, ouders en kinderen en mensen uit alle leeftijdscategorieën. Bij Bronya Boxing is dus iedereen welkom!

Kwalificaties

  • KSS3 trainer/coach
  • Scheidsrechter

Contact info

REVIEWS VAN
ONZE
KLANTEN

“Wat een leuke en keiharde trainer! Ik train nu enkele maanden bij hem en ik boek zichtbaar vooruitgang. Ik val af, mijn bloeddruk is gezakt. De beste oplossing om jou gezondheid en conditie en boost te geven.”

Icon

Cristi Teodor

“leuke en leerzame lessen”

Icon

Lean Kiers

“train nu al geruime tijd bij bronya, gewoon een top club!”

Icon

Gj Otter

“Als je op hoog niveau wil leren boksen is dit de plek👌”

Icon

rodamian doran

Image